2013 m. lapkričio 23 d., šeštadienis

"Mano šeima". Kas nutinka, kai nustojama kalbėtis.

Lapkričio 22 diena. Vakaras. Lauke jau senokai sutemę. Už lango lyja lietus lyg norėdamas nuplauti visos savaitės vargus. Tik čia, Juozo Miltinio dramos teatre, nelyja. Salėje daugybė žmonių, norinčių bent kuriam laikui patekti toli nuo šalto lietuviško rudens. Ir štai, šį vakarą persikeliame į Italiją! XX amžiaus 6 dešimtmetis. Paprasti italų šeimos namai.

Kaip ir minėjau, veiksmo vieta - visuomenės pagarbą užsitarnavusios Stiljanų šeimos namai. Spektaklis prasideda dviejų draugų pokalbiu apie ketinimą išvykti į Paryžių, norint siekti karjeros. Atminty įstrigo Bepės Stiljano draugo apranga, kurią turbūt dabartinis žmogus pavadintų kiek per mažai vyriška. Bepė svarsto, ar reikia sakyti tėvui apie jo būsimą kelionę, nes mano, kad tėvas labai supyks dėl tokio sūnaus noro ir kelionės planai nueis veltui. Atrodo, viskas įprasta kaip ir kiekvienoje šeimoje: tėvai nenori paleisti vaikų, nes jaučiasi už juos atsakingi, o vaikai nori kuo greičiau pradėti savo gyvenimą be tėvų pagalbos, tuo tarpu ir pranokti savo gimdytojus. Tačiau iš tiesų šioje šeimoje slepiasi daug rimtesnių problemų...

Šeimos galva - Alberto Stiljano - radijo laidų vedėjas, labai gerbiamas visuomenėje žmogus, turintis daug įtakingų ryšių bei uždirbantis gerą atlyginimą siekia, kad jo vaikai gautų geriausią: sūnus užimtų laisvą darbo vietą radijo stotyje, dukra laimingai ištekėtų ir sukurtų savo gyvenimą. Visą laiką vaikus auklėjęs griežtai, reikalavęs nuolankumo, geriausių rezultatų net nepastebi, kaip viskas pradeda slysti iš rankų. Jo žmona - Elena Stiljano - dienas leidžia kartu su draugėmis klube, kur per dienas žaidžia kortomis. Vyrui nežinant, ponia Stiljano pralošia didžiulę sumą pinigų draugėms, kurios spaudžia atiduoti skolas. Tuo tarpu sūnus Bepė, patikėjęs savo neaiškios orientacijos (tegul man atleidžia žmonės, kurie dėl tokio išsireiškimo gali įsižeisti) draugo pažadais apie stulbinančią milijoninę karjerą Prancūzijoje, kurią Bepė turėtų padaryti kaip garsus menininkas, filmų aktorius ir šiaip nuostabaus grožio žmogus. Jo sesuo Rozarija savo gyvenimo dienas leidžia besimėgaudama įvairaus pobūdžio pramogomis kartu su savo sužadėtiniu Korado, kuris nepaisant to, kad ją labai myli, dalina jai antausius dėl menkniekių. Rozarija to stengiasi nesureikšminti ir visuomet atleidžia tokį Korado elgesį.

Nepaisant sudėtingų šeimos narių asmenybių, šeimą slegia viena didžiulė problema - nesusikalbėjimas. Kiekvienas iš jų yra skirtingos asmenybės, turinčios savo poreikius, gyvenimo tikslus bei norintys įtvirtinti savąjį "aš" šiame pasaulyje. Tik bėda ta - nei vienas nenori klausyti savo artimųjų. Kuomet negirdimi esminiai dalykai, prasideda teisimas dėl tam tikrų poelgių. Kiekvienas daro ką tinkamas, ir niekas negali tam paprieštarauti. Galiausiai, o kas gi išgirs tuos prieštaravimus? Tai šeima, kurioje niekuomet nėra kalbama apie šeimos problemas, kiekvieno iš šeimos narių poelgius ar kitus svarbius dalykus. Dėl paprasčiausio nesikalbėjimo šeimą ištinka didžiulės problemos Negana to, apie tai praneša visa vietinė spauda. 

Turbūt vertėtų paminėti, kad visi aktoriai buvo savaip nuostabūs ir kiekvienas idealiai įgyvendino savo vaidmenį. Kiekviena personalijos temperamento spalva buvo išpildyta puikiai, tad net ir didžiulių problemų slegiamas vaidinimas buvo spalvingas. AČIŪ, AKTORIAI, JUMS UŽ TAI, KAD SUGEBATE ĮSIKŪNYTI Į BET KIENO KAILĮ. Lenkiuosi Jums!

Kiekvienas spektaklis turi jam būdingą sceną, kuri tampa lyg ir to vaidinimo vizitine kortele. Pastarasis nėra išimtis. Sau susidariau matytų spektaklių įspūdingiausių epizodų sąrašą, tad ties šiuo spektakliu rašausi kiek keistą momentą. Turbūt labiausiai įstrigęs vaidinimo epizodas buvo Alberto ketinimas pasikarti, sužinojus apie žmonos skolas. Tuomet, užlipęs ant pakylos, jis išsivėrė kelnių diržą, apsirišo juo kaklą ir bandė kartis, o tuo tarpu pradėjo skristi šviestuvai. Tai atrodė beprotiškai įspūdingai ir įsimintinai, kažkiek mistiškai ir nekasdieniškai, taip pat, kaip ir pačios savižudybės reiškinys. Laimei, šis epizodas pasibaigė iš dalies laimingai.

Chaotišką šeimos vaizdą keičia momentai, kuomet į diktatūrinį šeimos valdymą linkęs tėvas pagaliau pradeda kalbėti apie tai, kas vyksta. Ir tai, ką jis pasako kiekvienam šeimos nariui labai griebia už širdies. Nemeluosiu, tikrai norėjosi verkti. Bet ne dėl to, kad būtų gaila spektaklio veikėjų, o gaila savęs... dėl savo tylėjimo ir nesugebėjimo pamatyti tai, kas akivaizdu, išgirsti, ko nori artimas ir galiausiai - juk kartais ir mūsų niekas negirdi, kuomet sakome nepaprastai svarbius dalykus. Tėvo ir dukters pokalbis mane paveikė ypatingai stipriai. Dar dabar, prisiminusi jį, vos tramdau ašaras. Nesigilinsiu į asmeniškumus, bet tai buvo taip arti manęs... kaip dar nei karto teatras nebuvo arti mano gyvenimo. O juk kiekviename vaidinime mes randame nors dalelę savęs! Tas nepaprastas pokalbis leido pripažinti, kad buvimas kitokia, nei visi kiti, nėra nuodėmė. Kad nesu viena tokia, kuri meluoja, kad pritaptų prie bendraamžių, draugų. Tas melas tik toks, kad pačiai neskaudėtų, be jokių piktų kėslų ar išskaičiavimų. Tik tam, jog visi matytų susikurtą, visiems universalų, veidą. Juk niekas nemėgsta kitokių.

Spektaklio veiksmo neatpasakosiu, nes norėčiau, kad kuo daugiau žmonių, kuriems rūpi jų gyvenimai, jų šeimos ir likimai, perskaitę šį mano įrašą pamatytų jį patys. Kad savaip suprastų ir sau pritaikytų, o pritaikę, tuo ir pasinaudotų, priimant svarbius sprendimus. 

Pamaniau, kad esu kvaiša, kuomet susikaupusios ašaros vos tilpo akyse. Kaip gi galiu verkti spektaklio metu, kuomet visi žiūrovai mėgaujasi tomis nepaprastomis akimirkomis? Ir tuomet salės viduryje pamačiau vieną moterį, net kūkčiojančią nuo verksmo. Ji verkė iš visos širdies, o tas jos skausmas, nors ir tyliai, girdėjosi net paskutinėse eilėse. Šalia sėdėję žmonės nereagavo į tokį moters elgesį, kas sukėlė mano nuostabą. Galbūt tik aš tai girdėjau? Galiausiai pasibaigus spektakliui pamačiau ir daugiau žmonių, kurių akys buvo kiek paraudusios nuo vienos kitos ašaros, tad supratau, kad ne mane vieną taip paveikė vaidinimas.

Iš tiesų vis dar gerklėje jaučiu tą gumulą, kuris atsiranda, kai skaudu ir norisi išsiverkti. Širdyje šiek tiek skaudu dėl vaidinimo ir asmeninio gyvenimo panašumų. Tikrai labai privertė susimąstyti apie tą ratą žmonių, kuriuos turėtume laikyti pačiais svarbiausiais gyvenime.  Išėjus iš teatro viduje buvo taip tuščia.. O tą tuštumą tegali užpildyti apmąstymai visko, ką turi kas dieną.

Kalbant apie spektaklio vertinimą, tai kitokio vertinimo nei TEIGIAMAI ir negali būti. Pati jo mintis, dialogai, situacijos man davė daug peno mąstymui, o ir atmerkė akis prieš darant klaidas, priimant svarbius sprendimus. Nepaisant to, kad viskas, ką rašiau, yra ganėtinai liūdna, tai visgi yra tragiKOMEDIJA, tad tikrai spektaklio metu buvo progų ir pasijuokti iš personalijų temperamento, juokingų posakių bei kostiumų. REKOMENDUOJU visiems, kurie nori pasijuokti iš savo kasdienybės, tačiau kartu ir pamąstyti apie savo poelgius, vertybių prioritetus ir kitus dvasiškai svarbius dalykus. Sielos gydymo poveikis matomas "plika akimi".

Tai tėra mano nuomonė, įspūdžiai ir emocijos, o visa kita rasite čia: http://miltinio-teatras.lt/spektakliai/didzioji-sale/mano-seima-eduardo-de-filippo/.

Daugiau informacijos apie rengiamus spektaklius rasite čia: http://miltinio-teatras.lt/


104 komentarai:

  1. Noriu neribotai padėkoti šiam Didžiajam vyrui, vadinamam dr. ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar grįžo su meile. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, vien todėl, kad šiek tiek nesusipratome. jis paliko mane ir pažadėjo, kad niekada nebegrįš pas mane. Aš verkiu visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada pamačiau, kad „Instagram“ dalijasi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. išsiunčiu jam el. laišką ir pasakoju savo problemas, kurias turiu su vyru, ir jis žada per 3 dienas grąžinti jį namo. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 3 dienas, kurias jis žada, o mano vyras grįžta pas mane ir žada mylėti mane amžinai ir maldauti manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas jums, dr. ODION, ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate tikras. Aš taip pat noriu pasakyti visiems čia, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už viską, ką jis padarė man. Mano vyras grįžo su meile, rūpestingumu, tiesa ir jis žada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės problemų dėl santykių, susisiekite su juo el. paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whats-app“ jį +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą. Jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras meldžiasi, jog jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik svajonė, o aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: manęs, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba skambinkite telefonu +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“.

    AtsakytiPanaikinti
  3. KAIP AŠ GRĄŽINAU BUVO VYRĄ, PADĖDAMAS TIKRŲ IR VEIKSMINGŲ DR. Sunny burtų. Mano vardas Lydia Gomez, niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams, Visos pastangos jį sugrąžinti nepavyko Maniau, kad daugiau jo nebematysiu, kol nesutikau ponios, vardu Maria, kuri papasakojo apie burtininką, pavadintą Dr.Sunny. Ji davė man jo el. 48 valandas mano vyras grįš pas mane, po mažiau nei 48 valandų grįžo mano vyras ir pradėjo maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velniai dirba, todėl iki šiol stebiuosi dėl šio stebuklo, negalėjau pastoti, bet kai tik buvo užkeikta, pastojau ir pagimdžiau trečią vaiką, jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com arba WhatsApp arba paskambinkite jam dabar: +2348082943805.
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B?
    6. Laimėk loteriją
    7.Jei norite pastoti

    AtsakytiPanaikinti
  4. Esame čia, kad suteiktume paskolas nuo mažiausiai 10 000,00 USD iki didžiausios 100 000 000,00 USD, tai yra, jei norite pateikti paraišką doleriais. Net jei esate iš Indonezijos, galite prašyti bent 100 Rp paskolos. Didžiausia 25 milijardų rupijų, taigi net jei esate iš Malaizijos, galite kreiptis dėl mažiausiai 30 000 Rm ir didžiausios 850 000 Rm paskolos. Taip pat galite kreiptis ir kitomis, aukščiau nepaminėtomis valiutomis, mes visada pasiruošę suteikti jums reikalingą paskolą visoms jūsų finansinėms išlaidoms padengti labai žemomis palūkanomis, nes tai darome daugelį metų ir tai buvo sėkminga ir naudinga abiem skolintojui ir skolininkui, todėl mes turime atsiliepimų visur<<<<>> >> Paskutinis atsiliepimas buvo Farouk iš Malaizijos su 2,3 ​​mln. Rp ir Indra iš Indonezijos su 570 Rp juta, todėl prašau. t likti nuošalyje labai draugiškas sandoris su šiuo klientu<<<<<>>> >>>>

    Kontaktiniai duomenys pateikti žemiau

    Įmonės pavadinimas: PASKOLŲ ĮMONĖ ISKANDAR LESTARI
    e_mail::>[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
    WhatsApp::[+6282274045059]

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki Vaikinai. Tiesiog noriu pasakyti didelį ačiū (DR ISIKOLO) už tai, ką jis padarė dėl manęs ir mano šeimos, padėdamas man laimėti loterijoje. Laimėjau keturis šimtus dvidešimt tūkstančių eurų. (420.000.00). Jo loterijos burtai yra patys geriausi ir nuostabūs. Mano gyvenimas dabar yra subalansuotas ir dabar esu labai finansiškai patikimas, kaip visada norėjau, ir aš neabejoju. Ar ieškote tikro ir tikro burtininko, kuris padėtų jums laimėti bet kokioje loterijoje, kurią žaidžiate? Galite susisiekti su DR ISIKOLO, šiandien visi jūsų planai laimėti loterijoje išsipildys ir jums pasiteisins. Jo burtai labai tikri ir tikri. Vis dar negaliu patikėti. Jo burtai taip pat veikia labai greitai. Labai ačiū dr. ISIKOLO, kad skyrėte savo laiką loterijos burtams už mane. Aš apmokėjau sąskaitas ir apmokėjau savo skolas ir vis dar esu labai turtingas. Jei jums reikia tikro ir tikro burtų ratuko, kuris padėtų laimėti loteriją, susigrąžinti partnerį ir daug kitų problemų, kurias reikia išspręsti, susisiekite su juo dėl greitos ir skubios pagalbos el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  6. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  7. DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  8. Didelis Aura Lekavičius ačiū DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  10. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI, IR JO MEILĖS PROBLEMŲ SPRENDIMAS YRA GERIAUSIAS.
    Mano vardas Laima Butkevičius ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp arba Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Turėjau problemų su vyru, jis persikėlė į kitą miestą ir nutraukė su manimi bendrauti. Aš randu visas įmanomas priemones susisiekti su juo, kad galėtume išspręsti nesutarimus, bet nesėkmingai. Jo mama ir broliai ir seserys net nežinojo, kur jis yra. Buvau prislėgta ir emociškai sutrikusi, todėl turėjau ieškoti pagalbos, kad sugrąžinčiau jį pas mane, kol mano vietą jo gyvenime neužims kita moteris. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuriam viską paaiškinau ir jis norėjo man padėti, o jis tai padarė. Jis užmezgė meilės susitaikymo ryšį dėl manęs ir mano vyro ir man nežinojo, kad rezultatas pasireikš po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Mano vyras grįžo ir atėjo manęs, ir aš nustebau, kad dabar galiu pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, kartu esame laimingesni ir viskas, ką dabar matau, yra amžinai su juo, ir aš esu labai dėkingas DR ISIKOLO gerumas man ir kitiems žmonėms. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, bandžiau jam viską paaiškinti, bet jis klausė negirdinčių ausų, buvau emociškai sugniuždyta, nes tikrai jį mylėjau iki tol. Internete mačiau įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė aš ką daryti ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą Burtų, skirtų įsimylėjėliams suvienyti, procesas yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir maldavo Susitarkite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber“: +2348133261196, parašykite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  14. Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  16. MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
    Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveiki visi, mano vardas Dovilė Laurynas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog praneškite jam per WhatsApp +2348133261196 arba parašykite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia kokios nors pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  18. Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  19. Jie yra daug rašybos ratukų internete, tačiau DR WALE skiriasi nuo jų. DR WALE bus paskutinė jūsų autobuso vieta. DR WALE taip pat yra tinkamas asmuo, kuris padės išspręsti visas jūsų problemas. Su jo pagalba visas jūsų liūdesys išnyks ir jis sugrąžins jūsų laimę. Kai sutikau DR WALE'ą, paaiškinu jam visas problemas, su kuriomis susidūriau su savo vyru, kuris paliko gyventi su kita moterimi. Jis paliko mane ir vaikus be nieko. Po visų mano paaiškinimų DR WALE man pasakė, kad turiu sumokėti už DAIKUS, kuriuos aš padariau. Tada jis man pasakė, kad burtai veiks kelias dienas, kurių aš laukiu. LABAI nustebau, kai po kelių dienų sulaukiau skambučio, kurio balsas buvo mano vyro verksmas telefonu, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo. prašė manęs atleidimo ir pasakė, kad grįžta namo. Šiuo metu mes vėl visi laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE už puikų darbą. Taip pat galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Mano vardas Sarah Jericho. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas jus atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugiau nei metus ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su dr Akharia. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikrai nustebusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo, kad galėčiau priimti jį atgal.. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievo siųstas man ir visai mano šeimai.. Ir dabar aš vėl esu moteris.Labai ačiū daktare Akharia. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su dr Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  22. Sveiki! Mano vardas Rozė Ramūnas...Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas Susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Labai džiaugiuosi galėdamas tuo pasidalinti, vis dar negaliu tau pakankamai padėkoti, DR WALE, mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes negalėjau pagimdyti dėl PCOS, buvau tokia sugniuždyta, kad buvau vieniša, aš labai verkiau, net bandė atimti man gyvybę, tada mano draugas papasakojo apie šį puikų vyrą DR VELĄ, padėjusį jai sukurti tobulą santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir atlikau daugiau tyrimų apie jį, taip pat pamačiau daug gerų naujienų apie DR WALE. todėl susisiekiau su juo be baimės ir nerimo, nes žinojau, kad su juo viskas bus gerai, jis pasakė man viską, ką reikia sumokėti, tai buvo patogus mokestis, ir aš padariau, jis padarė savo darbą ir atsiuntė man vaizdo įrašą DR WALE'as ir liepė palaukti kelias savaites, kol jis grįš. Kitą savaitę mano didžiausiai nuostabai tai, kad mano vyras ant kelių maldavo atsiprašyti už man sukeltus skausmus. Šiuo metu aš toks laimingas, viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu penktą savaitę nėščia. Labai ačiū, DR WALE, esu amžinai dėkingas.. Čia jo kontaktas WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

  26. Mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad su manimi išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp (+2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Raminta Kazragienė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  28. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  29. Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  30. DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE DABAR
    Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  31. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškojau pagalbos internete, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris mane gelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra teisingas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Sveiki visi, DR WALE dėka esu apimtas džiaugsmo. Mano vyras prieš kelerius metus mane paliko dėl kitos moters ir aš buvau labai sugniuždyta, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir mažai apmokamu darbu. Jau beveik pasidaviau, kol internete pamačiau liudijimą apie DR WALE ir nusprendžiau su juo susisiekti. Paaiškinau jam savo problemą ir jis patikino, kad po kelių savaičių pamatysiu teigiamą rezultatą. Nenuostabu, kad kitą dieną po burto grįžo mano vyras, prašydamas manęs atleisti ir pažadėjo niekada nepalikti. Mano vyras grįžo jau aštuonis mėnesius ir mes niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau DR WALE, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas greitai palengvindamas, taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  34. Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  35. Mano buvęs vyras ir aš visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų 2017 m. vasario mėn. Bet aš visada norėjau su juo vėl susitikti, tereikėjo apsilankyti šioje burtų ratų svetainėje praėjusį gruodį, nes mano svajonė buvo pradėti Nauji metai su vyru ir laimingai gyventi su juo. Šis burtų raitininkas paprašė konkretaus meilės burto man ir mano vyrui, ir aš jį sutikau. Ir šis galingas burtininkas pradėjo veikti savo magiškai. Ir praėjus kelioms savaitėms po to, kai man suveikė šis burtų raitiklis, mano vyras man paskambino, kad vėl būtume kartu, ir gailėjosi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano burtai veikia, nes spėkite: mano „vyras“ grįžo ir ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. Žodžių neužtenka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  36. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė iš Las Vegaso. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. JUMS SKUBIAI REIKIA RAKETO RATUKO, KURI PADĖTŲ SUGRĄŽINTI BUVUSI PARTNERIS DR WALE YRA JUMS TINKAMAS ŽMOGUS. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

    SVEIKAS, Ieškau pagalbos, kaip susigrąžinti savo buvusį mylimąjį, kuris išsiskyrė su manimi prieš trejus metus... Mane sukrėtė išsiskyrimas ir vos nenorėjau nusižudyti, bet dėkoju Dievui, kad gavau susisiekite su DR WALE, dvasiniu tėvu, padėjusiu man susigrąžinti buvusį mylimąjį po ilgų pagalbos ieškojimų įvairiose vietose. Kai susisiekiau su DR WALE, viską jam paaiškinau, todėl jis pasakė man savo padrąsinančius žodžius ir pasakė, kad paruoš man burtą, kuris padės susigrąžinti buvusį meilužį per kelias savaites. patikėjo jo žodžiais, nes mane nukreipė draugas, kuriam jis padėjo, ir dabar mano buvęs mylimasis grįžo ir mes laimingai gyvename kartu, kad kitą mėnesį susituoktume. Jei jums reikia kokios nors pagalbos, pavyzdžiui, susigrąžinti meilužį, loterijos laimėjimo burtus, juodosios magijos burtus E.T.C. Tada siūlau susisiekti su DR WALE dabar per jį
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalijome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  39. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  40. Sveiki visi čia esantys!! Mano sužadėtinė lesbietė, kuri mane paliko, grįžo, noriu su jumis visais šioje svetainėje pasidalinti savo liudijimu, kad tai mano laimė, pernai žmona lesbietė paliko mane dėl kitos moters, ji palieka mane vieną ir aš jos pasiilgau, nes viskas buvo taip sunku man, nes aš tikrai ją labai myliu, nepraradau vilties ir stengiuosi ją susigrąžinti, kai ieškojau internete ir skaičiau daktaro WALE liudijimus, kaip jis padėjo žmonėms ten susigrąžinti Buvęs meilužis, aš turėjau nėra kito pasirinkimo, kaip ieškoti pagalbos, aš susisiekiau su daktaru WALE ir paaiškinau jam savo problemą, dr. WALE Garantuokite, kad nesijaudinsiu, tai padės man užkalbėti meilės kerus, sugrąžins mano žmoną lesbietę ir užtikrins mane per trumpą laiką. Savaitę, tai buvo tarsi magija, mano žmona, kuri mane paliko, būtinai grįš atgal, negalėjau patikėti, kai ji paliko kitą moterį ir ji grįžo pas mane su tokia meile ir rūpestinga valia dabar yra kartu, aš niekada to nepamiršiu pagalba, kurią man padarė daktaras WALE – meilės burtai, sugrąžinę mano žmoną. Jei esate čia ir jums reikia pagalbos susigrąžinti buvusįjį, susisiekite su gydytoju WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Sveiki visi, mano vardas Laima Gražvydas. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  42. Noriu paliudyti apie galingą DR WALE, kad išgelbėjo mano santuoką. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nėra sunku parodyti ir pasakyti žmonėms, koks esu dėkingas už tai, kad mano santuoka buvo melodinga ir sklandi. Stengiamės pozityviau vertinti savo santuoką su vyru, atrodo, kad tai truko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano vyrą ir jie abu persikėlė į kitą vietą. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir grąžinti žinutes. Mano draugas supažindino mane su galingu burtininku, pavadintu DR WALE, kuris padėjo man išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per kelias savaites sugrąžino mano vyrą. Nustebau ir nustebau, kai dėl galingo DR VELO meilės burto mano vyras paskambino prašydamas atleidimo. Jei turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekite su DR WALE šiais būdais. Galite jam paskambinti arba parašyti tiesiogiai per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El.
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. Aš niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktaro Ajayi, su kuriuo susisiekiau jo numeriu: +2347084887094 per WhatsApp, santuokoje išgyvenau sunkumų, nes mano vyras pasakė, kad po 9 metų nebenori su manimi turėti jokių reikalų. santuoka, aš tikrai myliu savo vyrą, todėl ieškau pagalbos susitvarkyti savo santuokos reikalus. Naršydamas pamačiau, kur vyras rekomendavo daktarą Ajayi, nes jis padėjo jam burtais būti paaukštintas darbo vietoje, kreipiausi į Daktaras Ajayi ir paaiškino jam save, jis man pasakė, ką daryti, kad atkurčiau ramybę mano namuose, įvykdęs visus jo nurodymus, mano vyras persigalvojo ir mes gyvename laimingai, ir jis daugiau niekada nieko nepaminėjo apie skyrybas. Susisiekite su gydytoju Ajayi šiandien dėl bet kokios santykių problemos ar bet kurio gyvenimo aspekto ir jis suras jūsų problemos sprendimus. Viber / WhatsApp numeris: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  44. Sveiki, draugai, mano gyvenimas buvo beveik pasibaigęs, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų po to, kai buvome susituokę 15 metų, bet man pavyko išsaugoti savo santuoką su burtininko, vadinamo daktaru Ajayi, pagalba. Jis sugebėjo atkurti taiką. mano namuose meilės burtai, o mano vyro meilė man dabar yra didžiulė. Jei santuokoje ar santykiuose kyla problemų, susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp: +2347084887094, kad surastumėte ilgalaikį sprendimą.

    AtsakytiPanaikinti
  45. Ištekėjau už savo mokyklos vaikino, abu kartu turime du vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras pradėjo juokingai elgtis su manimi. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinojau, kad mano vyras nėra toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos aš sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas vyksta mūsų santuokoje, buvo mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo tinkamu metu ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali su juo susisiekti, ir jis sugrąžins tavo laimę. WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  46. Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Kartais mūsų santuokose nutinka bėdų, bet tai ne visada tęsiasi, kai kovojame, kad jas ištaisytume, aš turėjau problemų su santuoka 2021 m. liepos mėn. tai buvo siaubinga patirtis, kad beveik praradau santuoką, mano vyras manė, kad apgaudinėju, nes visada sulaukiu skambučių iš darbo aš bandžiau priversti jį suprasti, kad jie yra tik mano bendradarbiai, jis niekada manimi netikėjo, jis pateikė skyrybų prašymą, o dokumentai buvo baigti, man tai buvo kaip svajonė, bet visa tai buvo realybė, kurią man reikėjo sustabdyti, nes Aš myliu jį, tai buvo graži santuoka ir net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu palikti santuoką, turėjau kreiptis pagalbos į DR WALE. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir, žinoma, jis man padėjo, paruošė man meilės burtą ir patikino mane saugumu, Mano vyras nutraukia skyrybas ir vėl mane myli. Štai kodėl esu čia, kad papasakočiau žmonėms apie DR WALE ir kaip jis man padėjo. Jei išgyvenate santuokos ir santykių problemas, tiesiog susisiekite su juo jo WhatsApp/Viber: ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, kurią sutiko internete, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų dėl meilės savo vyrui, nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau DR WALE WhatsApp numerį, kuris buvo komentare. WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per savaitę, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis ir rūpestingesnis. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  49. Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  50. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  51. Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  52. SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  53. Vos neatėmiau gyvybės dėl vyro, kuris mane paliko ir nustojo man skambinti. Jis pasakė, kad manęs nebemyli, aš bandžiau jo maldauti, bet jis man neatsakys, kol nesusipykome ir neišsiskyrėme šešis mėnesius, po to suprantu, kad negaliu išeiti be jo. Bandžiau viską, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. kol nesusitikau su šiuo žmogumi, vardu DR WALE, susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas atsitiko tarp manęs ir mano vyro iki mūsų išsiskyrimo. Jis manęs paklausė, kad per daug nebijočiau, kad vėl viskas bus gerai. jis liepė man susimokėti už daiktus, kuriuos panaudos ruošdamas meilės burtą man, o aš sumokėjau ir vykdau visus jo duotus patarimus ir instrukcijas. Padėjęs man užburti meilę ir štai, mano vyras grįžo per savaitę. maldaudamas manęs atleidimo, buvau labai nustebęs, kad vis dar egzistuoja tokie burtų raikikliai kaip DR WALE. Jei kam nors reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su DR WALE šiandien per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    iš tikrųjų jūs esate geriausias DR VELAS, ačiū, kad vėl padarėte mano namus laimingais namais. Niekada negaliu nustoti kalbėti apie jus, pone. tai tikrai puikus žmogus, galite susisiekti su juo dėl bet kokių problemų sprendimo
    (vienas) loterijos burtas
    (du) buvęs atgal
    (trys) pastoti
    (keturi) išgydyti bet kokią ligą, ligą ir infekciją
    Ir daugelis kitų susisiekite su šiuo puikiu vyru šiandien ir gaukite savo
    Problemos išspręstos 100%

    AtsakytiPanaikinti
  54. Sveiki visi. Mano vardas Anna Jurevičius. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  55. Laba diena visiems, esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusį vyrą. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano vyras apgaudinėjo mane su kita moterimi, jam nežinodamas, kad moteris yra burtininkė, moteris užkalbina mano vyrą, dėl ko mano vyras pakeitė savo jausmus man ir vaikams ir sulaužė mūsų penkerių metų santuoką. Buvau sutrikusi ir patiriau stresą dėl vienišos motinos skausmų, todėl paskambinau draugei ir paaiškinau jai savo vedybinius iššūkius, ji nurodė ir nurodė man susisiekti su šiuo puikiu galingu burtininku vardu DR WALE. Pagrindinė priežastis, kodėl ji nurodė Aš susisiekiau su DR WALE dėl to, kad pastaruoju metu ji internete perskaitė kai kuriuos liudijimus, kuriuos kai kurie žmonės parašė apie galingą burtų ratuką DR WALE, ir aš buvau labai patenkinta, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į jį, o jis puikiai atliko savo darbą. užkeikdamas savo vyrą ir panaudodamas kitos moters galias, dėl kurių jis sugrįžo pas mane ir maldavo atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Visi, turintys problemų dėl santuokos, skyrybų, prarastų meilužių ar su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  57. Skoro sam si oduzela život zbog muža koji me je ostavio i prestao se javljati na moje pozive. Rekao je da me više ne voli, pokušala sam ga moliti, ali on mi neće odgovoriti sve dok se nismo posvađali i raskinuli šest mjeseci, nakon čega sam shvatila da ne mogu otići bez njega. Pokušao sam sve da ga vratim, ali nisam uspio. sve dok nisam naišla na ovog čovjeka koji se zove DR WALE na internetu, kontaktirala sam ga i rekla mu sve što se dogodilo između mene i mog muža prije nego što smo se rastali. Zamolio me da se previše ne bojim da će opet sve biti u redu. rekao mi je da platim predmete koje će koristiti u pripremi ljubavne čarolije za mene i ja sam platila i slijedim sve savjete i upute koje mi je dao. Nakon što mi je pomogao da bacim ljubavnu čaroliju i gle, moj se muž vratio u roku od tjedan dana. moleći me za oproštenje, bio sam tako iznenađen da bacač uroka poput DR WALE-a još postoji. Ako itko ovdje treba pomoć, sa svom iskrenošću, kontaktirajte DR WALE-a danas putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com
    doista ste najbolji DR WALE hvala vam što ste moj dom ponovno učinili sretnim domom. nikad ne mogu prestati pričati o vama gospodine. on je stvarno sjajan čovjek, možete ga kontaktirati za rješenje za bilo kakve probleme poput
    (jedna) lutrijska čarolija
    (dva) bivši natrag
    (tri) zatrudnjeti
    (četiri) lijek za bilo koju vrstu bolesti, bolesti i infekcije
    I mnogi drugi kontaktirajte ovog velikog čovjeka danas i dobijte svoje
    Problemi riješeni 100%

    AtsakytiPanaikinti
  58. Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  59. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  60. Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
    Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  61. Negaliu nustoti dėkoti DR WALE už tai, kad padėjo susigrąžinti mano merginą, kuri paliko mane dėl kito vyro savo darbo vietoje. Buvau šokiruotas, kai ji išsiskyrė su manimi ir man reikėjo pagalbos, bet viskas, ką padariau, kad atgaučiau jos nugarą, nepavyko. . Jei ne DR WALE, su kuria susipažinau internete, įsikišimo, nebūčiau susigrąžinęs savo merginos, nes DR WALE paruošė meilės burtą, kuris per kelias dienas ją sugrąžino pas mane. Myliu savo merginą ir džiaugiuosi, kad vėl ją susigrąžinau. Ačiū, DR WALE, ir pažadu pasidalinti savo patirtimi su jumis su visais, kad visi, kuriems reikia pagalbos, taip pat galėtų gauti pagalbos, nes jūs esate geras ir nuostabus žmogus, kurį Dievas atsiuntė padėti tiems, kuriems reikia pagalbos. jo kontaktinė informacija, jei jums prireiktų jo pagalbos. WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  62. Nuoširdžiai dėkoju Katicai Petkevičiui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugadintus namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  63. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  64. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  65. KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RYTIKIO, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO.
    Laba diena visiems mano vardas Gabija Egidijus. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir vis ieškojau pagalbos iš visur, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jam parašyti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  66. MANO VYRAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. WALE'o PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARTOJAS Sveiki visi. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl susiklostys, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas už Visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR WALE, kuris mane išgelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per savaitę, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  67. Su DR WALE galite susigrąžinti savo buvusįjį ir išgydyti savo nevaisingumo problemas
    Kai susipažinau su DR WALE, mano vyras išsiskyrė su manimi, nes buvau 41 metų nevaisinga moteris ir išgyvenu 23 metus. Buvau sugniuždyta ir sutrikusi kaip savo amžiaus moteris, kol prisijungiau prie interneto ir ieškojau pagalbos, kaip susituokti, tada sutikau DR VELĄ. Praėjus kelioms savaitėms po to, kai susisiekiau su DR WALE, mano buvęs vyras grįžo namo ir prašė, kad atleisčiau ir atsiimčiau jį po šešių mėnesių skyrybų. Priėmiau jį atgal ir tada pasakiau DR WALE apie savo nuogumą, kad jis man padėtų. Jis padarė vaisingumo burtus ir po kelių savaičių, kai jį baigiau, aš pastojau. Mano vyras pastojo ir aš pagimdžiau sūnų. Šiuo metu esu gražaus sūnaus mama ir džiaugiuosi savo santykiais. Visa tai dėka DR WALE ir jo nuostabaus darbo. Susisiekite su DR WALE per WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402. El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  68. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar per: isikolosolutionhome@gmail.com Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  69. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  70. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mano vardas yra Ana Noreika, o su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  71. Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po devynių mėnesių išsiskyrimo su žmona iš kivirčo ir ji išėjo ir niekada negrįžo pas mane, aš padariau tiek daug, kad ją susigrąžinčiau, bet niekas nepasisekė iki tol, kol pamačiau komentarą internete, kai kažkas liudijo, kaip DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą, taip aš susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir, parašęs savo problemą, jis patikino, kad padės man susigrąžinti žmoną. Praėjus kelioms dienoms po meilės burto ir po to, kai jis tai padarė, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad šiandien jai labai gaila, aš grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą, jo kontaktiniai duomenys yra: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  72. Iki šiol negaliu jums padėkoti pakankamai galingam daktarui Ilekhojie. Mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes aš negalėjau pagimdyti dėl PCOS. Buvau toks sugniuždytas ir net bandžiau atimti gyvybę. Mano draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie, kuris padėjo atkurti jos iširusią santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir daugiau tyrinėjau jį, ir jis man pasakė, kad visi mano rūpesčiai bus išspręsti ir mano vyras grįš namo. Jis man pasakė sumą, kurios man reikėjo, kad galėčiau aprūpinti darbą ir, skirtingai nei kiti, aš jam siunčiau pinigus tik vieną kartą. Lygiai po 48 valandų mano vyras, kurio nemačiau beveik metus, pasirodė prie mano durų laiptelio ir apsiverkė. Buvau sukrėstas, bet taip nutiks daktaras Ilekhojie. Viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu 3 mėnesius nėščia dėl žolelių, kurias gydytojas Ilekhojie atsiuntė padėti man pastoti. Džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo istorija apie daktarą Ilekhojie ir jo kontaktą... WhatsApp jam: +2348147400259 Rašykite jam el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  73. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  74. Niekada nepamiršiu DR WALE pagalbos ir septintosios dvasios, kurią man suteikė, kai turėjau problemų dėl santuokos. Esu vedęs jau šešerius metus ir su vyru labai mylime vienas kitą. Po trejų mūsų santuokos metų mano vyras staiga pasikeitė, jis užmezgė romaną su moterimi lauke, aš tai pastebėjau, tada meldžiau Dievo įsikišimo. Reikalas tapo rimtesnis, kad turėjau tai aptarti ir su draugu, meldžiausi, kad mano vyras nepaliktų svetimos moters. Mano vyras ką tik vieną dieną grįžo namo. Jis pasiėmė keletą drabužių ir paliko mane bei vaikus savo šeimininkei. Tuo metu buvau sutrikęs, nežinojau, ką daryti, nes praradau savo vyrą ir santuoką. Ieškojau pagalbos internete, mačiau daug žmonių, kurie dalijasi liudijimais apie tai, kaip DR WALE ir septynios dvasios padeda jiems išspręsti santuokines problemas, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp +2347054019402 ir papasakojau jam savo problemą ir man buvo pasakyta: Būkite ramūs, kad atėjau į reikiamą vietą, jei galėčiau susigrąžinti savo vyrą per artimiausias dvidešimt vieną dieną. Jis papasakojo, kas nutiko mano vyrui ir kaip tai atsitiko, kad mano santuoka bus atkurta. Didžiausiai mano nuostabai Prieš dvidešimt vieną dieną mano vyras atėjo į mano kabinetą klūpėdamas maldaudamas, kad širdyje rasčiau vietą, kur jam atleisti. Iš pradžių negalėjau patikėti, kad svajoju. Mano vyras pažadėjo, kad daugiau niekada manęs neapgaudinės ir mes grįžome taikesni ir laimingesni kartu. mano draugai, skaitantys tai dabar, jūsų atvejis nėra pats blogiausias, kodėl gi nepateikus DR WALE ir septynių dvasių teismo.. Jie daro staigmenas.. Žinau, kad nepasigailėsite. Jis gali sutvarkyti jūsų santykius su buvusiu partneriu. Dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE mano santuokai išsaugoti. susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  75. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  76. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  77. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Gabija Egidijus. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  78. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  79. Ar turite nesusipratimą su savo mylimuoju, dėl kurio įvyko išsiskyrimas, ir bandėte su juo susitaikyti, bet jis (ji) neduoda jums teigiamo atsakymo ir jaučiate, kad jūsų santykiuose kažkas ne taip ir jums reikia greito sprendimo , susisiekite su DR WALE šiandien ir pasirūpinkite, kad jūsų meilės gyvenimas grįžtų į gerąją pusę su buvusiuoju, DR WALE padėjo man atkurti ramybę mano namuose, nes mano vyras paliko mane dešimčiai mėnesių ir gyveno su kita moterimi ir niekada nenorėjo grįžo namo, bet su burtų ratuku DR WALE jis grįžo namo praėjus savaitei po to, kai DR WALE atliko galingą atkūrimo burtą. Taigi, jei jums reikia greito sprendimo jūsų santykiuose ar santuokoje, pasitelkus burtažodžius, susisiekite: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    Jis taip pat gali atlikti toliau pateiktą burtą
    1. Loterijos burtai
    2 Sėkmės burtai
    3. Rašyba laimėti bylą teisme
    4. nėštumo burtai
    ir tt.

    AtsakytiPanaikinti
  80. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  81. Mano vardas Barbara Giedrius. Visi žinome, kad meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem yra garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  82. Mano vyras mane paliko jau gerus 3 metus ir aš jį labai mylėjau. Nuo tada ieškau būdo, kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet jis negrįžo ir iššvaistau daug pinigų. Apsilankiau interneto puslapyje ir pamačiau daktaro Ilekhojie liudijimus ir negalėjau išsisukti, nes tai puikūs liudijimai. Kalbėjausi su juo ir jis man vadovavo kaip tėvas ir atliko galingą susitaikymo ritualą. Lygiai po 2 dienų mano vyras paprašė grįžti. Tai buvo tarsi sapnas, kai vyras, kuris net neatsiliepė į mano skambučius, pradėjo maldauti grįžti namo. Dabar viskas daug geriau, nes daktaras Ilekhojie atkūrė mūsų ryšį ir mano šeima yra rami. Ačiū, pone, ir aš nuolat pasakosiu žmonėms apie jūsų gerus darbus. El. paštu gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  83. Sveiki visi. Meilėje ir santuokoje ateina laikas, kai aš beveik atsisakau skyrybų dėl neištikimybės ir nevaisingumo problemų, kol sutikau kunigą Jaja, kuris išsprendžia mano problemas vos per septynias dienas ir sugrąžina mano meilužį, nuo tada, kai mano partneris turėjau du vaikus. Kiekvienas, kuris susiduria su panašia problema, apie kurį paminėjau, gali prisijungti prie jo: per [priestjaja7@mail.com] ir whatsapp+[1267]332]4746]

    AtsakytiPanaikinti
  84. Esu čia tam, kad pasidalinčiau šia savo trumpa istorija. Tai apie įmonę ir nuosavybę, kurią mano tėtis paliko prieš mirtį. Kadangi aš mažai žinojau apie jo verslą, kai kurie jo partneriai planavo mane išvaryti iš nekilnojamojo turto. Buvau pasimetusi del visko. reikalai pradėjo klostytis ne taip. Nežinau kam verkti. Byla buvo perduota teismui, bet atrodo, kad viskas buvo naudinga mano išdavikui. išdavikas man pasakė, kad niekada neturėsiu kuo vadinti savąjį, kad jis mane net užrakins. Visa tai mane privertė į depresiją. Pralaimėjau visose srityse. bet čia viskas apsiverčia. Vieną dieną skaičiau internete ir taip patekau į DR WALE puslapį. Jo puslapyje mačiau daug gerų naujienų ir liudijimų apie jį, kaip jis daugybei žmonių padėjo laimėti teismą ir padarė daug kitų gerų dalykų žmonėms. Taigi aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam kiekvieną smulkmeną apie savo situaciją. DR WALE man pasakė, kad neturiu ko bijoti dėl jo, pasakė, ką reikia daryti ir ką man reikia sumokėti, už ką aš sumokėjau už viską ir vykdau nurodymus. Kol aš tai rašau, teismas man grąžino visą turtą ir įmonę. Nežinau, kaip DR WALE padarė savo stebuklą ir magiją. Dabar aš viską visiškai kontroliuoju. Viskas DR WALE dėka. Aš labai tave vertinu. DR WALE galite susisiekti jo WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  85. MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
    Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  86. Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro, taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. rašykite jam į WhatsApp +31685031219 arba el. paštu drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  87. Buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau magiškais burtais ar kažkuo panašiu, bet patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) man pasakė, kad daktaras Ilekhojie yra labai veiksmingas, tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo žlugęs, išgyvenau dvi skyrybas ir buvau ant trečios slenksčio. Aš tiesiog negalėjau susidurti su dar viena skyryba. Norėjau labiau pasistengti, kad mūsų santykiai pavyktų, bet mano žmonai tai nerūpėjo. Buvau sutrikęs ir nebežinojau, ką daryti, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į gydytoją Ilekhojie. Jis atliko susitaikymo ritualą ir maldavo mūsų vardu. Jis taip pat man pasakė, kad mano žmona mane myli, bet mūsų ryšys yra menkas dvasinėje srityje. Jis tai išsprendė ir dabar esame laimingi ir nebesiruošiame skirtis. Šis vyras yra tikras ir jis taip pat gali padėti jums pataisyti jūsų nutrūkusius santykius. Aš grįžau savo žmoną! Dabar kartu eisime į vedybų konsultacijas. Palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  88. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  89. Mano vyras ir aš amžinai liksime dėkingi daktarui Ilekhojie už jo dievišką įsikišimą į mūsų gyvenimą. Su žmona pabėgome iš Somalio. Atvykome į Kanadą, gyvenimas nebuvo lengvas ir mums reikėjo daugiau lėšų, kad galėtume apmokėti sąskaitas. Mano žmona atliko keletą tyrimų internete, norėdama padėti laimėti loteriją, ir gavo patikimų savo viršininko rekomendacijų susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris išduoda loterijos laimėjimų numerius atlikdamas sėkmės ritualą. Susisiekėme su daktaru Ilekhojie, kuris mus informavo apie procesą, kurį sutikome atlikti nedelsiant. Atlikę sėkmės ritualą, nusipirkome ligoninės tyrimų fondo namų loterijos bilietą ir žaidėme taip, kaip nurodė daktaras Ilekhojie su skaičiais, kuriuos atskleidė. Per 2 dienas laimėjome 3 kambarių butą ir 700 000 USD grynųjų pinigų. Mūsų gyvenimas pasikeitė per savaitę ir, kaip nurodė daktaras Ilekhojie, 30 % sumos buvo išsiųsta į bet kuriuos senų žmonių slaugos namus, kad būtų galima susimokėti už apleistųjų priežiūrą. Galite kreiptis į jį ir pamatyti, kas atsitiks. Skambinkite / rašykite +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  90. Po to, kai mes su vyru susituokėme, persikėlėme į kitą miestą ir abu gavome darbą, pradėjome laimingai dirbti ir gyventi kartu. Niekada neturėjome problemų, kol jo kolegė nepradėjo daryti visko, ką gali, kad atkreiptų mano vyro dėmesį. Niekada nežinojau, kas vyksta, kol jis nepradėjo miegoti ir teisintis. Viskas tapo nekontroliuojama ir galiausiai jis nustojo tenkinti mano poreikius. Tuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, todėl susisiekiau su gydytoju Isikolo ir viską jam paaiškinau. Jis papasakojo man viską, kas vyksta, ir pažadėjo išspręsti mano problemas, ką ir padarė. Jis paskyrė man meilės susijungimo burtą, kuris sujungė mane ir mano vyrą, ir jis pradėjo būti tokiu žmogumi, kokį aš jį visada mylėjau, vos po 48 valandų, kai daktaras Isikolo dirbo man. Dabar abu esame laimingi ir tai nebūtų buvę įmanoma, jei ne daktaras Isikolo. Susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  91. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
    Jus kankina insultas
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  92. Visada norėjau negyventi nuo algos iki algos ar turėti jokių skolų. Buhalterijos srityje dirbau apie 20 metų ir vos galą suvesti. Atrodė, kad kiekvieną kartą, kai pereisiu į kompaniją ir gausiu atlyginimą, mano pragyvenimo išlaidos žymiai padidės ir aš niekada negalėsiu išsiveržti į priekį. loterijos burtai. Tada vieną dieną mano geriausias draugas man pasakė tiesą apie tai, ką padarė, kai žmona jį paliko. Jam buvo užkeiktas meilės burtas, ji sustabdė skyrybų procesą ir jie grįžo kartu. Kai jis man tai pasakė, aš paklausiau, kam jis naudojosi, ir jis davė man savo „WhatsApp“ kontaktą. +2347054019402 ir aš nedelsdamas susisiekiau su DR WALE pagalbos. Mačiau, kad jie siūlė įvairius pinigų burtus, kad padėtų laimėti loterijoje. Mane iškart suintrigavo. Visada jaučiau, kad kada nors laimėsiu loterijoje. Turėjau jackpot loterijos burtą ir laukiau savo laimėjimo. Man buvo liepta žaisti loterijoje kiekvieną savaitę ir aš padariau tai, kas buvo liepta. Šiaip lošiau loterijoje kiekvieną savaitę, tad tai nieko nepakeitė. Maždaug per dvi savaites tai įvyko. Aš laimėjau 100 000 USD!! Negalėjau patikėti! Nepakako pinigų iš karto išeiti į pensiją, bet aš juos gerai investavau ir tai leido man dirbti ne visą darbo dieną ir padės išeiti į pensiją daug anksčiau. Esu amžinai dėkingas, kad radau DR VELĄ. Galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  93. Po 3 savaičių išsiskyrimo aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastarosiomis savaitėmis, ir paprašė grįžti namo. Džiaugiuosi, kad mano gyvenimo meilė sugrįžo ir reikalai gerėja. Pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie dėl bet kokios pagalbos. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  94. Nuostabus liudijimas apie burtininko, kuris sugrąžino mano vyrą pas mane. Esu laiminga ištekėjusi už mielo ir rūpestingo vyro, turiu du vaikus. Prieš septynis mėnesius mano šeimoje įvyko labai didelė problema tarp manęs ir vyro. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad jį susigrąžinčiau, po ilgo maldavimo, bet nesėkmingai ir jis patvirtino, kad priėmė sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jai viską paaiškinau, todėl ji man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti pas burtininkus, nes taip ji padarė, kad susigrąžintų savo meilužį. Tada aš sekiau jos patarimu ir ji man suteikė DR WALE WhatsApp kontaktą: +2347054019402. iš karto nusiunčiau DR WALE'ui WhatsApp žinutę ir papasakojau jam apie visus skausmus ir bėdas, su kuriomis susiduriu. DR WALE man pasakė, kad daugiau nebeverkčiau ir kad aš atpalaiduoju mintis. Po ilgų diskusijų su DR WALE sumokėjau už visas medžiagas ir daiktus, reikalingus burtams, o burtininkas mane patikino, kad po savaitės susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Taigi jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką turėjau padaryti. Tada kitą savaitę taip nustebino, kad mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius septynis mėnesius, paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taigi jis grįžo į namus su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant DR WALE. Patarsiu susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  95. 2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagal

    AtsakytiPanaikinti
  96. 2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagalbos. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  97. Šiandien yra pati laimingiausia diena mano gyvenime po vienerių metų liūdesio ir liūdesio nebuvimo su tuo, kurį myliu. Stengiausi padaryti viską, ką galiu, kad padaryčiau savo mylimąjį laimingą, bet atrodo, kad tai niekada nepavyks. kaip aš viską darau veltui, bet ačiū DR WALE, kad atėjo pakeisti visus mano rūpesčius ir liūdesį Joy. Pažinojau puikų vyrą, kai perskaičiau keletą nuostabių atsiliepimų apie DR WALE ir kaip jis padėjo daugeliui žmonių sprendžiant santykių problemas. Skaičiau žurnalą, kuriame tada pamačiau ir puikių liudijimų, kuriems tada nusprendžiau negaišti laiko. Kreipiausi į DR WALE'ą ir paaiškinau jam visas savo problemas, jis liepė nesijaudinti ir patikino, kad viskas bus sutvarkyta. Aš labai tikėjau DR WALE'u, nes tikiu, kad jis negali manęs apgauti, todėl išsiunčiau jam visą savo informaciją. Tikrai DR WALE manęs niekada nenuvylė, mano vyras, kuris paliko mane visam laikui prieš metus, sugrįžo pas mane. Mes su vyru gyvename patenkinti, nes šis burtininkas mus sujungė su savo meilės burtais. Labai ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. Čia yra jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  98. Sveiki, žvilgantys. Mano vardas Dijana Budimir ir aš patyriau sunkių ir siaubingų išgyvenimų ankstesniuose santykiuose, ir aš tikrai laukiau, kol sutiksiu savo vyrą, o kai susitikome, mes įsimylėjome ir susituokėme. Po dvejų mūsų Sąjungos metų jis pasikeitė ir pradėjo elgtis keistai, o galiausiai paliko mane ir mūsų sūnų. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo bevaisė. Susisiekiau su komentarais ir tuo, ką visi sakė apie daktarą Isikolo. Kreipiausi į jį, o jis atsakė ir davė visas pastangas bei paramą, kad mano santuoka vėl veiktų. Jis buvo tas, kuris man pranešė, kad mano vyrą iš manęs atėmė kita moteris, ir jis padarė meilės susijungimo burtą, kuris vėl sujungė mus ir grįžo namo pas mane ir mano berniuką. Iš tikrųjų niekas nemelavo apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Mano vyras grįžo namo praėjus 48 valandoms po to, kai atliko darbą, kaip buvo žadėta. Kreipkitės į jį dabar ir būkite tikri, kad jis jums padės. Dabar turėsite parašyti jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam žinutę WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  99. Mano vardas Gabrella Pablo, aš gyvenu JAV... Mano gyvenimas sugrįžo!!! Po 1 metų iširusios santuokos mano vyras paliko mane su dviem vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas tuoj baigsis, aš vos nenusižudžiau, labai ilgai buvau emociškai nusilpęs. Dėkojame burtininkui, vardu Dr Ige Ajayi, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau daugybę liudijimų apie šį konkretų burtininką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie liudijo, kad atkuria gimdą, išgydo vėžį ir kitas ligas, kiti tikino, kad gali burti, kad sustabdytų skyrybas ir pan. Aš taip pat susidūriau su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo apie moterį, vardu Sonia, ji paliudijo apie tai, kaip jis per mažiau nei 2 dienas susigrąžino jos buvusį meilužį, o liudijimo pabaigoje ji numetė daktaro Ige Ajayi el. pašto adresą. Perskaičiusi visa tai, nusprendžiau pabandyti. Susisiekiau su juo el. paštu ir paaiškinau savo problemą. Vos po 48 valandų mano vyras grįžo pas mane. Išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Dr Ige Ajayi yra tikrai gabus žmogus ir aš nenustosiu jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus... Jei turite problemų ir ieškote tikro ir tikras burtų ratas, kad išspręstų visas jūsų problemas. Išbandykite aukštąjį daktarą Ige Ajayi bet kuriuo metu, jis gali būti atsakymas į jūsų problemas. Štai jo kontaktas: drigeajayi@gmail.com arba skambinkite/whatsapp jam +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  100. Kasdien pabundu su šypsena veide dėl daktaro Ilekhojie, kuris padarė man didelę paslaugą, išgelbėdamas mano santykius nuo išsiskyrimo. Anksčiau maniau, kad turiu tobulus santykius, kol mano meilužis pradėjo vėlai grįžti namo ir kiekvieną dieną jis man duoda įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinau, kad jis turi romaną su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes labai juo pasitikėjau ir žinodama, kad jis turi slaptus santykius ir jis ilgiau kreipė į mane dėmesį ar rodė man meilę. Man nespėjus suprasti, jis paliko mane dėl mergaitės, o aš buvau labai netvarkoje, kad praradau jį kitai moteriai. Bet dėkoju visiems, kurie įdėjo dr. Ilekhojie kontaktinę informaciją į internetą. Jis padėjo man jį susigrąžinti per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti meilės ir stipraus emocinio ryšio dėka nei bet kada anksčiau. Galite susisiekti su dr Ilekhojie skambindami arba WhatsApp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  101. Tai Kiana Hebrew.Noriu pranešti visatai, kad šiandien esu laiminga dėl burtininkės dr.Akharia, kuri sugrąžino mano vyrą pas mane, kai maniau, kad jo praradau amžiams.Tą ištikimą dieną pamačiau seriją liudijimai internete apie jo teikiamą pagalbą skaudantiems širdžiai, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl vyro, kuris mane paliko be žodžių, kai jam išpasakojau visas savo problemas, jis patikino, kad vyras grįš namo pas mane, tam tikru momentu aš juo tikėjau ir padariau viską, ko jis prašė... mano didžiausiai nuostabai mano vyras, kuris atsisakė su manimi susitikti, atėjo į namus ir verkė prašydamas atleidimo, o dabar mes laimingai gyvename kartu su didele meile. rūpintis iš jo. Ar turite problemų santykiuose? Jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? Ar turite problemų dėl savo finansų? Dr.Akharia yra atsakymas į visas jūsų problemas, susisiekite su juo el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  102. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Dėkoju DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. WhatsApp: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com, jei jums sutrinka širdis, ir aš jus užtikrinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai padės ir jums.

    AtsakytiPanaikinti
  103. Mano vardas Rossa Perez. Kai galiausiai radau liudijimus apie šį burtininko dr. Akharia, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo meilužius ir sugriuvusius namus, susisiekiau su juo jo WhatsApp numeriu: +2347014241417, nes mano vaikinas, kurį aš tikrai esu meilė visa širdimi staiga pasikeičia ir atsuko man nugarą ir neapkenčia be jokios priežasties, jis išėjo iš namų ir vėliau išgirdau, kad gyvena su kita moterimi.. toks elgesys buvo labai keistas lyg juo būtų manipuliuojama, jis mane užblokavo iš visos jo socialinės žiniasklaidos ir aš negalėjau su juo bendrauti. Labai norėjau susigrąžinti savo vaikiną. Ieškojau jo artimų draugų ir šeimos narių pagalbos, bet nesisekė sugrįžti. Po diskusijos su DR Akharia jis man pasakė, ką reikia padaryti, o aš nustebęs vykdžiau jo nurodymus po 2 dienų mano vaikinas man paskambino, kad grįžta namo ir nuo to laiko mes gyvename ramiai, susisiekite su puikiu dvasingu žmogumi dr. Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba parašykite jam aukščiau nurodytu „whatsApp“ numeriu

    AtsakytiPanaikinti
  104. Mane įskaudino ir sudaužė širdis, kai prieš šešis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad jį susigrąžinčiau, po ilgo maldavimo, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti pas burtininkus, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Pasitikėjimas ir tikėjimas, kad turiu tuo, mano draugas verčia mane rimtai žiūrėti į jo žodžius, aš jam pasakiau, kad man duotų kontaktą su asmeniu, kuris jam padėjo, tada jis man davė DR WALE WHATSAPP KONTAKTĄ: +2347054019402. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę DR WALE. Abu pasikalbėjome ir jis patikino, kad per savaitę susigrąžinsiu vyrą. Koks nuostabus pareiškimas, DR WALE man pasakė viską, ką turiu padaryti. Taigi stebėtina, kad mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius šešis mėnesius, paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir mūsų vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau. Aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, aš suteiksiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti