2013 m. lapkričio 9 d., šeštadienis

Atsinaujinam :)

Prasidėjo paskutinis rudens mėnuo... Taip liūdna, niūru aplink, o ką jau kalbėti apie rudeniškos depresijos apimtų žmonių veidus, kurie lyg virusas, bando užkrėsti vis daugiau žmonių ta tokia specifine rudeniška nuotaika. Ir sunku atsilaikyti tam dėl šalto oro, kuris priverčia rankas slėpti kišenėse, jei namuose pamirštamos pirštinės, o ir šiokia tokia kasdieninė rutina verčia daug mąstyti apie kitokį gyvenimą. Neretai apima nostalgija vasarai, kuri, atrodo, dar vakar šildė mūsų nedėkingus kūnus saulės spinduliais. Žmogus toks padaras, nemokantis džiaugtis tuo, ką turi dabar. Visuomet įvertini tai, ką turėjai tik praradęs. Ir kada mes liausimės skubėti ir gyventi ateitimi?

Nepaisant to, kad įsisiūbavęs ruduo privertė užsimaukšlinti kepurę su bumbuliuku viršugalvyje, pradedu atsinaujinimo darbus. Formali ir visko pradžia - šis BLOG'as, kuris sulaukia nemažai skaitytojų dėmesio. Pamaniau, kad kiekvienas, perskaitęs įrašą, turi turėti teisę anonimiškai išreikšti savo nuomonę paprastesniu būdu nei rašyti komentarą, tad sukūriau papildomus nuomonės mygtukus, kuriuos paprašysiu paspausti kiekvieno skaitytojo. Nauda abipusė - taip padėsite tobulėti man. Todėl norėčiau paprašyti visų gerų žmonių, kurie skaito šiuos įrašus, paspausti vieną iš tų mygtukų, esančius kiekvieno įrašo apačioje. Dėkoju iš anksto :)

Iš tiesų vos susilaikau, nekalbėdama apie meilę teatrui. Kai aplink tiek daug neteisybės, kuri seka kiekviename žingsnyje. Kai žmonės, kuriuos laikei brangiais, mylėjai juos, atsuka tau nugarą ar pasipūsto padus į neištyrinėtas džiungles. Kaip supranti, kad nuovargis stengiasi nugalėti tave. Yra viena vieta, kurioje gali atsistatyti stiprybės resursus, paglostyti savo sielą, atsistoti ant kojų ir vėl patikėti savimi. Gali rasti gyvenimiškus sprendimus, padedančius išgyventi tam tikras sunkias situacijas. Ta vieta stebuklinga, tačiau kartu ir kelianti pavojų. "O ar būna teatras be pavojų?" - retoriškai paklausė Leticija Dufe. Tai - TEATRAS. Vaistas nuo visų negerovių, sugydantis širdies žaizdas, užtraukiantis skyles sieloje. Aš taip gydausi nuo pasaulio negerovių ir esu labai laiminga dėl to. Kad atsinaujinimas neapsiribotų tik šiuo BLOG'u, priimu ir Miltinio teatro metamą iššūkį.

Prieš kelias dienas "Facebook" socialiniame tinklapyje, Juozo Miltinio dramos teatro paskyroje pamačiau pranešimą apie naują vykdomą tinklaraštininkų akciją. Eilinį kartą nesusilaikiau ir pasiryžau sudalyvauti. Taigi, garsiai rėkiu visam pasauliui: DALYVAUJŲ TINKLARAŠTININKŲ AKCIJOJE! Mano pasirinktas spektaklis - "Mano šeima", kuris vyks lapkričio 22 dieną, 17 valandą sutartoje vietoje (juokauju, Juozo Miltinio dramos teatre). Po šio spektaklio pasižadu per tris dienas pasidalinti įspūdžiais, nuomone ir jausmais su šio BLOG'o skaitytojais ir savo "feisbūko" draugais.

Vis labiau susitaikau su faktu, kad esu šiek tiek kitokia nei visi. Po truputį augu kaip asmenybė teatro dėka. Nemeluoju, į kai kuriuos dalykus žiūriu kitaip, nei žiūrėjau prieš užsikrėsdama meile teatrui. Teatras yra mano priklausomybė, mano svajonė, todėl tikiu, kad vieną dieną tapsiu jo dalimi. Drambliuko svajonės, ar ne? :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą