2013 m. rugsėjo 5 d., ketvirtadienis

Naujas mėnuo - naujas iššūkis!

Visas žmogaus gyvenimas susideda iš daugybės iššūkių, kuriuos arba priimame, arba, nuleidę galvas, praleidžiame. Kai kurie netgi kartojasi daug kartų, kol jų visiškai neįveikiame arba netampame tobulesnėmis asmenybėmis. Todėl ir aš tobulinu save. Ten, kur esu stipriausia. Mokausi rašyti taip, kaip niekuomet nesu rašiusi. Išsakyti savo nuomonę apie matytą kūrinį, bandyti užkrėsti aplinkinius meile teatrui. Pati mylėti pradėjau ne vėliau kaip prieš metus, tačiau tai mane padarė geresniu žmogumi. Jei ir visi žmonės taptų geresniais...

Sužinojau, kad Miltinio teatras vėl meta iššūkį. Ir sutikau priimti jį iškelta galva! Taigi, dalyvauju Juozo Miltinio dramos teatro rengiamoje tinklaraštininkų akcijoje. Jos metu žadu žiūrėti spektaklį "Kulkos virš Brodvėjaus", kuris bus rodomas rugsėjo 15 dieną, 17 val. Kadangi trokštu meile teatrui užkrėsti kuo daugiau žmonių, pažadu ne ilgiau kaip per tris dienas po spektaklio pasidalinti savo įspūdžiais ir patirtomis emocijomis spektaklio metu su šio BLOG'o skaitytojais bei "Facebook" draugais.

Tikiuosi tai bus bent mažas žingsnelis link geresnės visuomenės. Tobulesnių žmonių. Tikresnių jausmų ir dar nuoširdesnės manęs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą